Ці швидкі чебуреки – ідеальний варіант для тих, хто цінує швидкість та смачний смак. Завдяки легко доступним інгредієнтам та простому процесу готування, вони стануть улюбленим додатком до будь-якого обіду чи вечері.
Інгредієнти:
Тісто:
- Борошно – 8 стаканів
- Вода – 3 стакани
- Сіль – 2 ч. л
- Цукор – 2 ч. л
- Олія рослинна – 150 мл
- Горілка – 1 ст. л
Начинка:
- Фарш – 400 г
- Цибуля – 2 шт
Приготування:
Просійте борошно в велику миску. У воді розчиніть сіль і цукор. Зробіть у борошні отвір, влийте туди водяний розчин, горілку, рослинну олію. Ретельно замісіть тісто, обережно обмотайте плівкою для їжі та залиште при кімнатній температурі, приблизно, на годину. Змішайте фарш з цибулею. Готове тісто розкочуйте валиком так, щоб товщина його не перевищувала 3 мм і круги мали діаметр 15-20 см. Складіть тісто навпіл і якомога більш ретельно защіпніть краї. Смажте великою кількістю олії.