Цей рецепт слойки з персиком пропонує простий та смачний спосіб насолоджуватися свіжими фруктами у солодкому викритті хрусткого тіста. Персики додають аромату та ніжності цьому десерту, який підійде як для сімейного перекусу, так і для десертного столу під час святкового застілля.
Інгредієнти:
- Тісто слоєне – 1 упаковка
- Персики великі – 2-3 шт
- Цукрова пудра – до свого смаку
- Борошно – для присипки столу
Приготування:
Тісто розкочуйте, наріжте квадратами та зробити надрізи по кутках. Персики очистити та нарізати часточками. Викласти по кілька часточок на кожний квадрат. Потягнути за кінці тіста і зажмурити в центрі. Відправити в розігріту до 180 °С духовку приблизно на 20 хвилин. При подачі посипати цукровою пудрою.