Якщо ви шукаєте швидкий та смачний рецепт для літнього обіду чи вечері, цей рецепт швидких кабачків з часником саме для вас. Готується легко і швидко, а результат порадує навіть найвибагливіших гурманів. Кабачки, мариновані в ароматному часниковому розсолі, стануть чудовим доповненням до будь-якої страви.
Інгредієнти:
- Кабачки — 500 г
- Петрушка — 1/2 пучка
- Часник — 3-4 зубчики
- Сіль — 1/2 ст. л
- Цукор — 1 ст. л
- Яблучний оцет — 50 мл
Приготування:
Наріжте кабачки кружальцями, не обов’язково очищуючи їх від шкірки. Дрібно наріжте петрушку. Часник подрібніть ножем. Візьміть банку або глибоку миску, викладіть туди кабачки, петрушку та часник. Змішайте кип’ячену воду з сіллю, цукром та яблучним оцтом до повного розчинення інгредієнтів. Залийте кабачки приготованим маринадом, дайте охолонути до кімнатної температури. Потім накрийте місткість кришкою або харчовою плівкою і поставте в холодильник на 10-12 годин.