Нове

Смачні рогалики з яблуками

Рогалики з яблуками – це чудовий спосіб розбавити свіжість та аромат свого домашнього столу. Цей рецепт дозволить вам насолодитися легкістю і неповторним смаком справжніх рогаликів, заповнених соковитими яблуками та ароматною корицею.

Інгредієнти:

  • Молоко – 200 мл
  • Цукор – 1 ст. л
  • Борошно – 350 г
  • Сухі дріжджі – 2 ч. л
  • Рослинна олія – 30 мл
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Сіль – щіпка

Для начинки:

  • Яблука – 300 г
  • Цукор – 2 ст. л
  • Кориця – на смак
  • Жовток – для змащування
  • Цукрова пудра – для посипки

Приготування:

Злегка підігріти молоко. Додати половину цукру та всі дріжджі. Добре змішати та залишити в теплому місці на 10-15 хвилин. До решти молока додати сіль, цукор та рослинну олію. Перемішати. Процідити борошно у миску, додати дріжджову суміш та молоко з олією. Замісити м’яке і трішки липке тісто. Зібрати його в кулю, покласти в миску, накрити рушником і залишити на 50-60 хвилин. Яблука нарізати дрібними кубиками. Змішати з цукром та корицею. Розділити підійшло тісто на 4 частини. Розкочуйте кожну частину в коло товщиною 5 міліметрів. Ножем розділити на 8 трикутних сегментів. На кожний сегмент з широкого боку виложити трошки яблучної начинки. Закрутити кожен трикутник у рогалик. Викласти на пекарську панель. Між виробами залишити невеликі проміжки. Накрити тканинною серветкою і залишити на 20-30 хвилин у теплому місці. Змастити збитим жовтком та посипати цукровою пудрою. Печені рогалики відправити у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Нове

Популярне