Ці оладки з яловичою печінкою та цибулею — прекрасний варіант для сніданку чи легкого обіду. Ця страва вражає своїм неповторним смаком і корисними властивостями. Яловичина містить велику кількість білка та заліза, а також інші корисні мікроелементи, які необхідні для здоров’я.
Інгредієнти:
- Яловича печінка – 500 г
- Цибуля – 1 шт
- Часник – 1 зубчик
- Сметана – 3 ст. л
- Яйце – 2 шт
- Борошно – 3 ст. л
- Сіль, перець – на смак
- Рослинна олія – 2 ст. л
Приготування:
Очищуйте печінку від плівок, наріжте на шматочки та подрібніть у блендері або пропустіть через м’ясорубку. Цибулю натріть на великій терці та приберіть воду. Часник пропустіть через прес. Яйця трохи збийте. Змішайте печінку з цибулею, часником, сметаною, яйцями, сіллю і перцем. Додайте просіяну муку і перемішайте. В сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Столовою ложкою викладайте печінкову масу та смажте оладки приблизно по 2 хвилини з кожного боку.