Субота, 24 Липня, 2021

Нове

Незвичайний рецепт кабачка з м’ясом

Рецепт кабачкових коржів з начинкою. Коржі смажаться в сковороді, після згортаються у вигляді півкола. Для начинки використовуємо куряче філе і сир. Курку попередньо обсмажуємо, змішуємо з цибулею і сметаною. Замість курки можна використовувати м’ясний фарш. Блюдо виходить дуже смачним, соковитим і ситним, відмінно підійде для повноцінного сніданку.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 400 г
  • Яйця -2 шт.
  • Борошно – 70-100 г
  • Сіль – ½ ч.л.
  • Сметана – 2 ст
  • Часник -2-3 зубчика

Для начинки:

  • Куряча грудка – 300-400 г
  • Цибулина -1 шт.
  • Сир – 60 г
  • Сметана – 1ст.л.
  • Гірчиця – ½ ч.л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – за смаком

Приготування:

Головку цибулі очистити, нарізати кубиками, обсмажте в олії до появи рум’яного відтінку.

Куряче філе наріжте однаковими смужками, закиньте їх на окрему сковороду, поверхню попередньо змастіть олією. Смажте м’ясо до золотистого кольору 10 хвилин, періодично перемішуючи. Приправте сіллю, меленим перцем і іншими спеціями до курки.

Курку з’єднайте з смаженою цибулею, додайте подрібнений часник, сметану і гірчицю, перемішайте.

Окремо приготуйте кабачкову основу. Кабачки натріть на великій тертці, посоліть, дайте постояти 5 хвилин, щоб овоч пустив сік. Весь сік відіжміть руками і злийте.

До кабачків вбийте яйця, додайте сметану і кілька зубчиків подрібненого часнику.

Після всипте борошно і мелений чорний перець. Всі компоненти ретельно перемішайте до однорідності. Відразу приступайте до смаження, щоб кабачки не встигли пустити сік. Якщо овоч сильно водянистий, борошна знадобиться трохи більше.

Масу розділіть на дві рівні частини для смаження двох коржів. Сковороду розігрійте, поверхню змастіть олією, вилийте половину тіста, розрівняйте лопаткою.

Смажте корж на середньому вогні під кришкою 3 хвилини. Коли верхня сторона трохи схопиться, на одну сторону викладіть половину курячої начинки.

Зверху присипте курку подрібненою зеленню і тертим сиром.

Начинку накрийте другою половиною кабачкового листа, зверху притисніть лопаткою.

Смажте вироби на невеликому вогні під кришкою 2 хвилини з кожного боку, щоб сир зверху повністю розплавився. Зверху корж також присипте сиром і дайте йому розплавитися.

Таким чином посмажте другий корж з начинкою. Подайте блюдо на стіл в теплому вигляді.

Смачного!



Нове


Не пропусти