Гречані котлети з картоплею та цибулею – це прекрасний варіант для смачного, ситного і водночас корисного обіду. Цей рецепт чудово підійде для тих, хто прагне різноманітити свій раціон або шукає альтернативу м’ясним стравам. Приготування цього страви дуже просте і не забере багато часу, тож ви легко порадуєте сім’ю чи гостей смачним обідом.
Інгредієнти:
- Картопля – 6 штук
- Гречка – 70 грамів
- Цибуля – 2 шт
- Панірувальні сухарі – 70 грамів
- Рослинна олія – 4 столові ложки
- Сіль, перець – до свого смаку
Приготування:
Спочатку сваріть картоплю. Після охолодження очищуємо і натріть її на тертці. Також варіть гречку. Натріть лук і пасеруйте його на рослинній олії до золотистого кольору. Змішайте картоплю з гречкою і цибулею. Посоліть і поперчіть до свого смаку. Сформуйте котлети та трохи обвалюйте кожну в сухарях. Смажте гречані котлети до золотистої скоринки з обох сторін.