Фаршировані баклажани – це витончена страва зі східної кухні, яка здивує ваших гостей чудовим поєднанням смаків та ароматів. У цьому рецепті баклажани наповнюються смачним фаршем і запікаються до золотистої скоринки. Спробуйте цей неперевершений десерт і насолоджуйтесь вишуканим смаком!
Інгредієнти:
- Баклажани — 4 шт
- Плавлені сири — 2 шт
- Сметана 20% — 200 г
- Часник — 2 зубчики
- Зелень — 1 пучок
- Сіль, перець — до свого смаку
Приготування:
Баклажани нарізати вздовж шматками невеликої товщини та посипати сіллю: сіль видалить гіркоту з баклажанів. Плавлені сири натерти на тертці, часник роздрібнити, кріп дрібно нарізати. Усе це змішати, додати сметану, досолити до свого смаку. Баклажани обсмажити з обох сторін на сковороді та охолодити. На кожний шматочок баклажана викладіть сирну суміш, скрутити в рулетики. За потреби закріпити зубочисткою або шпажкою.