Ці бутерброди зі шпротами, яйцем та сиром – чудовий варіант сніданку або легкого перекусу, який додасть вам енергії на весь день. Завдяки поєднанню поживних інгредієнтів цей рецепт буде ідеальним вибором для ситного та смачного сніданку.
Інгредієнти:
- Шпроти – 8 шт
- Яйце – 4 шт
- Сир – 60 г
- Майонез – 3 ст. л
- Чорний хліб – 8 шматочків
- Петрушка, перець – до свого смаку
Приготування:
Яйця відваріть, охолодіть та натріть на великій терці. Натріть сир на дрібній терці. Ретельно змішайте його з яйцем та майонезом, додайте чорний перець до свого смаку. Хліб підсмажте на сухій сковороді протягом 1–2 хвилин до утворення хрусткої скоринки. Шматочки змастіть яєчною начинкою, зверху викладіть шпроти. Прикрасьте бутерброди листочками петрушки.