Мариноване авокадо – це оригінальна закуска, яка приємно здивує вашого смаку. Цей рецепт поєднує ніжний смак авокадо з ароматними спеціями та маринадом, що додає особливого смаку кожному кусочку.
Інгредієнти:
- Авокадо – 3 шт
- Сіль – 1 ст. л
- Цукор – 100 г
- Кілька зерен перцю – 0,5 ч. л
- Вода – 250 мл
- Білий винний оцет – 250 мл
- Часник – 3 зубчики
Приготування:
У каструлю насипте сіль з цукром та перцем. Залийте водою та оцтом. Поставте маринад на помірний вогонь. Помішуючи, доведіть до кипіння і прокип’ятіть кілька хвилин, щоб кристалики розчинилися. Охолодіть. Авокадо наріжте на шматочки, часник – дрібненько. Покладіть у банку. Залийте авокадо маринадом. Закрийте кришкою та поставте у холодильник на 3–4 години.