Баклажани – одні з найулюбленіших овочів у моїй родині. Вони смачні, ситні, поживні та готувати страви з баклажанів просто.
Набір продуктів для закуски мінімальний та доступний. Це самі баклажани, твердий сир, помідори, часник, спеції та олія.
Інгредієнти:
- баклажани – 3 штуки
- часник – 3-4 зубчики
- твердий сир – 250 г
- помідори 2-3 штуки
- спеції: прованські трави, перець
- рослинна олія – 2 столові ложки
- майонез – 2 столові ложки
Приготування:
Баклажани поріжте у вигляді тонких пластин. Викладіть на деко для запікання, застелене пергаментним папером. Добре посоліть.
У мисочці змішайте олію, подрібнений часник і спеції. Приготовленим соусом, за допомогою силіконового пензлика змастіть баклажани.
Помідори наріжте кружальцями і викладіть по дві штучки на кожен баклажан.
Зверху густо присипте баклажани тертим твердим сиром, потім нанесіть густу сіточку з майонезу.
Випікайте в розігрітій до 180-200 градусів духовці 15-20 хвилин.
Смачного!