Яловичина у вершковому соусі – це вишукана страва, яка порадує вас та вашу родину неймовірним смаком. Цей рецепт простий у приготуванні, але додасть вашому столу особливої атмосфери розкоші та смакових вражень.
Інгредієнти:
- Яловичина – 500 г
- Томатна паста – 1 ч. л
- Вода – 200 мл
- Цибуля – 1 шт
- Борошно – 1 ст.л
- Сметана – 3 ст. л
- Гірчиця, сіль, перець – на смак
Приготування:
Наріжте м’ясо кубиками, наріжте цибулю. Обсмажте на рослинній олії м’ясо до напівготовності. Перекладіть м’ясо в окрему посудину, а в тій же сковороді обсмажте нарізану цибулю, висипте одну столову ложку муки та просмажте ще пів хвилини. Тим часом поки готується цибуля, змішайте сметану, гірчицю і томатну пасту, перекладіть у сковороду з цибулею й залийте водою. Посоліть, поперчіть на смак і доведіть до кипіння. Тепер у соус переложіть обсмажене м’ясо, накрийте кришкою і тушіть на повільному вогні до готовності м’яса.