Нове

Смачна яловичина у вершковому соусі

Яловичина у вершковому соусі – це вишукана страва, яка порадує вас та вашу родину неймовірним смаком. Цей рецепт простий у приготуванні, але додасть вашому столу особливої атмосфери розкоші та смакових вражень.

Інгредієнти:

  • Яловичина – 500 г
  • Томатна паста – 1 ч. л
  • Вода – 200 мл
  • Цибуля – 1 шт
  • Борошно – 1 ст.л
  • Сметана – 3 ст. л
  • Гірчиця, сіль, перець – на смак

Приготування:

Наріжте м’ясо кубиками, наріжте цибулю. Обсмажте на рослинній олії м’ясо до напівготовності. Перекладіть м’ясо в окрему посудину, а в тій же сковороді обсмажте нарізану цибулю, висипте одну столову ложку муки та просмажте ще пів хвилини. Тим часом поки готується цибуля, змішайте сметану, гірчицю і томатну пасту, перекладіть у сковороду з цибулею й залийте водою. Посоліть, поперчіть на смак і доведіть до кипіння. Тепер у соус переложіть обсмажене м’ясо, накрийте кришкою і тушіть на повільному вогні до готовності м’яса.

Нове

Популярне