Стрімко, просто і смачно! Спробуйте цей рецепт свиної відбивної в кунжутному паніруванні! Завдяки цьому паніруванню страва набуває неповторного смаку та хрусткої текстури. Ця страва стане чудовим варіантом для швидкого і смачного обіду або вечері з вашою родиною.
Інгредієнти:
- Свинина (вирізка) – 400 г
- Сіль – до свого смаку
- Чорний молотий перець – до свого смаку
- Кунжут – 7 – 8 ст. л
- Білок яйця – 2 шт
- Олія – для смаження
Приготування:
М’ясо нарізати на 4 шматочки відбивної, відбити. Посолити та поперчити. Обмокнути в білок з усіх боків і запанірувати в кунжуті. Смажити з обох сторін по 5-7 хвилин на середньому вогні.