Цей рецепт вершкової пасти з петрушкою принесе нові аромати й смаки у ваші страви. Комбінація ніжності вершкового смаку та свіжості петрушки зробить цю пасту чудовим додатком до будь-якого обіду чи вечері.
Інгредієнти:
- Паста — 250 г
- Вершкове масло — 50 г
- Часник — 3 зубчики
- Петрушка — 1 пучок
- Лимон — 1 шт
- Сіль, перець — на смак
Приготування:
Відваріть пасту. Розтопіть у сковороді вершкове масло. Туди ж видавіть часник, через декілька секунд додайте туди пасту. Добре змішайте, додайте нарізану петрушку та полийте усе соком лимона. Посоліть і поперчіть. Перемішайте і подавайте до столу.