Шукаєте ідеальну страву для вечері? Цей рецепт гуляшу з яловичини з чорносливом точно вразить ваші смакові рецептори. Ця вишукана страва не лише смачна, але й корисна, адже поєднує в собі смаки м’яса, овочів та солодкого чорносливу.
Інгредієнти:
- Цибуля – 1-2 шт
- Велика морква – 1 шт
- М’ясо яловичини – 600 г
- Чорнослив – 1 горнятко
- Сіль, перець – на смак
Приготування:
Цибулю нарізати, моркву натерти на тертці та тушкувати у невеликій кількості води на середньому вогні під кришкою. Нарізати м’ясо та додати до казанка. Чорнослив промити та також додати до казанка. Додати 1/2 склянки кип’ятку, посолити та тушити до м’якості м’яса.