Нове

Смачна та ніжна свинина по-французьки

Свинина по-французьки – це справжня розкіш для вашого столу. Цей рецепт поєднує в собі соковиту свинину з екзотичним смаком ананасів та ароматом тертого сиру. Страва вражає не лише своїм смаком, але і виглядом, що робить її ідеальним варіантом для особливого обіду або вечері вдома. Приготуйте це блюдо разом зі своїми близькими та порадуйте себе та гостей неповторним смаком!

Інгредієнти:

  • Свинина – 400 г
  • Консервовані кільця ананаса – 6 шт
  • Лук ріпчастий – 1 шт
  • Твердий сир – 100 г
  • Майонез – 4 ст. л
  • Сіль, перець – на смак
  • Оливки – 6 шт

Приготування:

Наріжте свинину на порційні шматочки товщиною приблизно 1 см і відбийте з обох сторін. У форму для запікання вкладіть шматочки свинини. Посоліть і поперчіть, змастіть майонезом. Наріжте лук кільцями та вкладіть на м’ясо. Покладіть кільця ананаса зверху лука, у порожнє серце кладки додайте оливку, посипте тертим сиром. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Нове

Популярне