Рисова каша — це не лише смачний, але й корисний спосіб почати день або насолодитися смачним сніданком. Цей рецепт пропонує нам подати рисову кашу у поєднанні з ароматними яблуками та карамелізованим цукром, що надасть страві неповторний смак та аромат.
Інгредієнти:
- Рис – 1 стакан
- Вода – 2 стакани
- Молоко – 1 стакан
- Сіль – до свого смаку
Для топпінгу:
- Яблуко – 1 шт.
- Вершкове масло – 1/2 ст. ложки
- Коричневий цукор – 1 ст. ложка
Приготування:
Залийте рис холодною водою і доведіть до кипіння на середньому вогні. Посоліть, зменште вогонь до мінімуму і накрийте кришкою. Обов’язково залиште невеликий отвір для виходу пари. Варіть, поки вся вода не випариться і в рисі не з’являться характерні ямки. У сковорідці розтопіть вершкове масло з цукром і карамелізуйте в цій суміші шматочки яблука 2-3 хвилини. Коли рис готовий, залийте до нього молоко. Перемішайте і варіть на повільному вогні, постійно помішуючи, 2-3 хвилини після закипання. Подайте кашу з фруктами та дрібно нарізаними горішками.