Цей рецепт піци – рулет – це ідеальне поєднання класичної піци та зручності у формі рулетів. Він прекрасно підійде для вечірньої вечері або для перекусу у будь-який час дня. Використовуйте його для першого пікніка, сімейного свята або просто для вечірнього перегляду фільмів. Цей рецепт точно стане улюбленим у вашому репертуарі страв.
Інгредієнти:
- Соус для піци – 8 ст. л
- Дріжджове тісто – 500 г
- Ковбаски пепероні – 120 г
- Моцарела – 120 г
- Яйце – 1 шт
- Орегано, базилік, перець – до свого смаку
Приготування:
Розкочуйте тісто і змастіть його спеціальним соусом для піци. Викладіть зверху нарізані тонкими шматочками пепероні та моцарелу. Посипте зверху спеціями та зверніть тісто в рулет. Розріжте його на куски шириною 3–4 сантиметри, щоб отримати декілька невеликих піц. Розкладіть їх на пергамент, і змастіть збитим яйцем. Випікайте в розігрітій до 220 градусів духовці протягом 15–20 хвилин. Якщо ви готуєте заготівлі заздалегідь, оберніть їх їжею плівкою та заморозьте.