Якщо ви використовуєте якісні, корисні для вас інгредієнти, ви можете приготувати смачні ласощі в домашніх умовах! Показовий приклад – слива в шоколаді. Легкі і корисні цукерки будуть дійсно гарні для вас!
Такі інгредієнти, як сушені сливи, підсмажений мигдаль і насичений напівсолодкий шоколад просто не можуть бути несмачними. У поєднанні, слива в шоколаді виходить дивовижною.
Інгредієнти
- 48 шт. чорносливу без кісточки;
- 48 шт. мигдалю (цільні, підсмажені);
- 460 г напівсолодкого шоколаду;
- подрібнені горіхи в асортименті для прикраси (за бажанням).
Приготування
- Підготуйте лист, застеливши його фольгою або пергаментним папером. Відкладіть до використання.
- Наріжте шоколад невеликими шматочками і помістіть його в миску, придатну для використання в мікрохвильовій печі.
- Розтопіть шоколад в мікрохвильовій печі з кроком 30 секунд, помішуючи кожні 30 секунд, щоб виключити ймовірність перегріву. Продовжуйте розмішувати в мікрохвильовій печі, поки шоколад не стане однорідним і повністю не розтане.
- Відкладіть шоколад, щоб він трохи охолов.
- Промийте чорнослив.
- Помістіть в кожен чорнослив 1 мигдаль. Для цього гострий кінець горіха застроміть в центр сушеної сливи. Якщо виникнуть труднощі, використовуйте ніж для очищення овочів і проріжте невеликий отвір в центрі сушеної сливи, щоб вставити мигдаль.
- Продовжуйте, поки всі чорносливи НЕ будуть фаршировані мигдалем.
- Виделкою занурте одну з сушених слив в шоколад.
- Викладіть заготовку на підготовлений лист і, при бажанні, присипте зверху товченими горіхами, поки шоколад ще вологий.
- Повторіть занурення з рештою чорносливом і шоколадом. Коли всі сливи виявляться на деку, поставте його в холодильник на 20-30 хвилин, поки шоколад повністю не застигне. Коли шоколад застигне, сливи в шоколаді готові до подачі!
- Зберігайте залишок в герметичному контейнері в холодильнику.
Смачного!