Нове

Слива в шоколаді: смачні, натуральні цукерки

Якщо ви використовуєте якісні, корисні для вас інгредієнти, ви можете приготувати смачні ласощі в домашніх умовах! Показовий приклад – слива в шоколаді. Легкі і корисні цукерки будуть дійсно гарні для вас!

Такі інгредієнти, як сушені сливи, підсмажений мигдаль і насичений напівсолодкий шоколад просто не можуть бути несмачними. У поєднанні, слива в шоколаді виходить дивовижною.

Інгредієнти

  • 48 шт. чорносливу без кісточки;
  • 48 шт. мигдалю (цільні, підсмажені);
  • 460 г напівсолодкого шоколаду;
  • подрібнені горіхи в асортименті для прикраси (за бажанням).

Приготування

  • Підготуйте лист, застеливши його фольгою або пергаментним папером. Відкладіть до використання.
  • Наріжте шоколад невеликими шматочками і помістіть його в миску, придатну для використання в мікрохвильовій печі.
  • Розтопіть шоколад в мікрохвильовій печі з кроком 30 секунд, помішуючи кожні 30 секунд, щоб виключити ймовірність перегріву. Продовжуйте розмішувати в мікрохвильовій печі, поки шоколад не стане однорідним і повністю не розтане.
  • Відкладіть шоколад, щоб він трохи охолов.
  • Промийте чорнослив.
  • Помістіть в кожен чорнослив 1 мигдаль. Для цього гострий кінець горіха застроміть в центр сушеної сливи. Якщо виникнуть труднощі, використовуйте ніж для очищення овочів і проріжте невеликий отвір в центрі сушеної сливи, щоб вставити мигдаль.
  • Продовжуйте, поки всі чорносливи НЕ будуть фаршировані мигдалем.
  • Виделкою занурте одну з сушених слив в шоколад.
  • Викладіть заготовку на підготовлений лист і, при бажанні, присипте зверху товченими горіхами, поки шоколад ще вологий.
  • Повторіть занурення з рештою чорносливом і шоколадом. Коли всі сливи виявляться на деку, поставте його в холодильник на 20-30 хвилин, поки шоколад повністю не застигне. Коли шоколад застигне, сливи в шоколаді готові до подачі!
  • Зберігайте залишок в герметичному контейнері в холодильнику.

Смачного!

 

 

Нове

Популярне