Нове

Рулет з фаршу з грибами та сиром у духовці — смачна та святкова страва

Як приготувати фарш цікавим способом? Найчастіше господині роблять з фаршу котлети, не замислюючись про якісь кулінарні вишукування. Але якщо подати фарш у вигляді рулету, а ще начинити його грибами та сиром, то цілком звичайна страва легко перетвориться на справжній шедевр, який приємно подати гостям на святковий стіл.

На гарнір можна запропонувати будь-яку крупу, спагеті або відварену картоплю.

Інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 500 г
  • Сир Голландський – 200 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Печериці – 150 г
  • Петрушка – невеликий пучок.
  • Сіль та перець – за смаком.

Приготування:

Цибулину очистити і дрібно нарізати, найкраще кубиком. У сковороду налити олію і обсмажити до золотистого кольору.

Гриби підійдуть як заморожені, так і свіжі. Їх слід порізати та додати на сковороду до цибулі.

Зелень потрібно порізати і додати до сковороди до овочів.

Готувати цю страву можна і без зелені, але із зеленню виходить набагато ароматніше.

Перекладіть фарш у глибоку миску та додайте сіль.

Фарш найкраще брати свиняче-яловичий, тому що він досить жирний і рулет з ним вийде соковитим.

Також до фаршу слід додати одне куряче яйце і до смаку невелику кількість чорного меленого перцю. Добре перемішайте фарш.

Форму для запікання слід застелити фольгою. Фарш викладіть рівним шаром, не дуже товсто. Викласти потрібно прямокутником, так зручніше формувати безпосередньо рулет.

У центр прямокутника з фаршу потрібно викласти смажені гриби, сформувати їх у всій довжині. Дві сторони по ширині залиште вільними.

Голландський сир потрібно натерти на дрібній тертці, а потім викласти на гриби.

Залишилось акуратно загорнути рулет за допомогою фольги. Поставте форму в духовку на 40 хвилин, причому останні 10 хвилин потрібно відкрити фольгу, щоб рулет зарум’янився.

Подавати на стіл рулет найкраще, прикрасивши його зеленню та свіжими овочами. Як гарнір запропонуйте спагеті або відварену картоплю.

Смачного!

Нове

Популярне