Приготування різноманітних десертів може бути захопливим процесом, особливо якщо вони не тільки смачні, а й виглядають оригінально. Різдвяний чизкейк в яблуках – це неабияка знахідка для тих, хто хоче порадувати себе та гостей неординарним десертом.
Інгредієнти:
- Яблука – 4-6 штук (в залежності від розміру)
- М’який вершковий сир – 200 г
- Яйце – 1 шт
- Цукрова пудра – 50 г
- Кориця – 1/2 ч.л
- Ванільний цукор – 1/2 ч. л
Приготування:
Змішуємо всі інгредієнти до однорідності. Миємо яблука та зрізаємо “шапочку”. Ложкою обережно витягаємо серединку, зберігаючи цілість. Наповнюємо яблука начинкою і відправляємо у духовку на 40-45 хвилин при температурі 150°. Після приготування залишаємо десерт до охолодження. Поливаємо медом та додаємо зверху подріблене печиво чи горіхи.