Нове

Різдвяний чизкейк в яблуках

Приготування різноманітних десертів може бути захопливим процесом, особливо якщо вони не тільки смачні, а й виглядають оригінально. Різдвяний чизкейк в яблуках – це неабияка знахідка для тих, хто хоче порадувати себе та гостей неординарним десертом.

Інгредієнти:

  • Яблука – 4-6 штук (в залежності від розміру)
  • М’який вершковий сир – 200 г
  • Яйце – 1 шт
  • Цукрова пудра – 50 г
  • Кориця – 1/2 ч.л
  • Ванільний цукор – 1/2 ч. л

Приготування:

Змішуємо всі інгредієнти до однорідності. Миємо яблука та зрізаємо “шапочку”. Ложкою обережно витягаємо серединку, зберігаючи цілість. Наповнюємо яблука начинкою і відправляємо у духовку на 40-45 хвилин при температурі 150°. Після приготування залишаємо десерт до охолодження. Поливаємо медом та додаємо зверху подріблене печиво чи горіхи.

Нове

Популярне