Нове

Пиріг з повітряним кремом, який просто тане в роті

Сьогодні ділюся з Вами рецептом пирога-суфле з повітряним кремом. Виходить ніжніше чізкейка, дуже легкий і просто тане в роті!

Інгредієнти:

  • Борошно – 220 г
  • Вершкове масло – 120 г
  • Жовтків – 3 штуки
  • Сметану – 30 г
  • Цукрова пудра – 50 г
  • Сіль
  • Розпушувач – 2 г

Для крему

  • Сметана – 600 г
  • Білків – 3 шт
  • Крохмаль кукурудзяний – 30 г
  • Цукор – 170 г

Приготування:

У тарілку просіюємо борошно, додаємо цукрову пудру, сіль, розпушувач та розмішуємо.

На великій тертці натираємо вершкове масло і розмішуємо руками.

Додаємо яєчні жовтки, сметану, перемішуємо та замішуємо тісто. Накриваємо пакетом і ставимо у холодильник на 30 хв.

У чисту тарілку кладемо сметану, цукор, крохмаль та змішуємо.

У чисту тарілку вливаємо яєчні білки, збиваємо міксером, паралельно всипаючи цукор. Додаємо до сметанної суміші, ретельно змішуючи.

Тісто поділяємо на 1/4.

Формочку 18х24 см застилаємо пергаментом та викладаємо четверту частину тіста. Потім за бажанням викладаємо дрібно нарізані персики.

Розподіляємо весь підготовлений крем і натираємо на тертці невелику частину тіста.

Випікаємо 40 хв, при 180 град.

Нове

Популярне