Приготування ласощів – це завжди прекрасна можливість порадувати себе та близьких чимось смачним і ароматним. Рецепт пухких оладок, що розкривають усі секрети чудового смаку та ніжності, обов’язково стане вдалим доповненням до вашого кулінарного арсеналу.
Інгредієнти:
- Борошно – 350-400 г
- Яйце – 1 шт
- Молоко – 500 мл
- Сухі дріжджі – 1 ч. л=
- Цукор – 2-3 ст. л
- Сіль – 0,5 ч. л
- Рослинна олія – для смаження
Приготування:
Підігріваємо молоко до теплого стану та переливаємо у велику миску. Додаємо 1 ложку цукру і дріжджі, перемішуємо віником, накриваємо рушником і відправляємо в тепле місце на 10-15 хвилин. Яйце збиваємо вінчиком. Додаємо в молоко яйце, сіль, залишений цукор і муку. Добре перемішуємо до однорідного густого тіста. Накриваємо миску і залишаємо на 1-1,5 години, тісто за цей час повинно подвоїтися. Розігріваємо на сковорідці рослинну олію, ложкою викладаємо на сковорідку оладки та смажимо їх з обох сторін до готовності.