Середа, 27 Січня, 2021

Кіра Найтлі відмовиться від зйомок у відвертих сценах, поставлених чоловіками

У подкасті Chanel Connects Кіра Найтлі повідомила про відмову зніматися в постільних сценах, якщо вони зрежисовані чоловіками. «Частково через марнославство, але ще й через об'єктивації...

Нове

Повітряний Кекс “Хмаринка”

Тісто легке і розсипчасте з ароматом лимонної цедри і ванілі. Дуже пишний і невагомий, просто неймовірний! А продукти для нього беруться найелементарніші і вони практично завжди є вдома. Готуйте з любов’ю і приємного чаювання!

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 200 г цукру
  • 125 мл води
  • 120 мл рослинної олії без запаху
  • 200 г борошна
  • 100 г крохмалю
  • цедра з одного лимона
  • 10 г розпушувача
  • 10 г ванільного цукру
  • дрібка солі

Приготування:

  • До яєць додати цукор і ванільний цукор, збити міксером близько хвилини.
  • Додати сіль, рослинну олію, воду і цедру лимона. Перемішати міксером.
  • Просіяти борошно з крохмалем і розпушувачем.
  • Коротко перемішати міксером.
  • Форму з тубою добре змастити вершковим маслом і присипати борошном, зайву муку обтрусити.
  • Перелити тісто в форму.
  • Випікати кекс в розігрітій духовці при 180С близько 40-45 хвилин до сухої скіпки.
  • Готовий кекс трохи остудити і витягнути з форми.

Смачного!

Також читайте: СУПЕР ШВИДКИЙ ТОРТ МЕДОВИК – ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

 




Нове

Не пропусти