Інгредієнти:
- Баклажани – 400 г
- Оливкова олія
- Сіль
- Перець
- М’ята
Для панірування:
- Панірувальні сухарі – 70 г
- Пармезан – 40 г
- Часник – 1 зубчик
- Солодка паприка – 1 ч. ложка
- Орегано
- Сіль
- Перець
Приготування:
Спочатку вимийте баклажани і наріжте скибочками завтовшки близько 1 см. Викладіть скибочки на лист, вистелений пергаментним папером, і збризкайте олією, посипте сіллю і перцем. Випікайте їх у попередньо розігрітій вентильованій духовці при 200° протягом 20 хвилин.
Тим часом приготуйте паніровку: наріжте зубчик часнику. Змішайте його з панірувальними сухарями, тертим пармезаном, сіллю, паприкою, ореганом та олією.
Після закінчення 20 хвилин дістаньте баклажани з духовки і розподіліть паніровку по кожній скибочці. Поставте їх знову в духовку на 3 хвилини, увімкнувши гриль на 240°. Після цього прикрасити баклажани подрібненою свіжою м’ятою.
Смачного!