Нове

Популярна італійська страва з баклажан

Інгредієнти:

  • Баклажани – 400 г
  • Оливкова олія
  • Сіль
  • Перець
  • М’ята

Для панірування:

  • Панірувальні сухарі – 70 г
  • Пармезан – 40 г
  • Часник – 1 зубчик
  • Солодка паприка – 1 ч. ложка
  • Орегано
  • Сіль
  • Перець

Приготування:

Спочатку вимийте баклажани і наріжте скибочками завтовшки близько 1 см. Викладіть скибочки на лист, вистелений пергаментним папером, і збризкайте олією, посипте сіллю і перцем. Випікайте їх у попередньо розігрітій вентильованій духовці при 200° протягом 20 хвилин.

Тим часом приготуйте паніровку: наріжте зубчик часнику. Змішайте його з панірувальними сухарями, тертим пармезаном, сіллю, паприкою, ореганом та олією.

Після закінчення 20 хвилин дістаньте баклажани з духовки і розподіліть паніровку по кожній скибочці. Поставте їх знову в духовку на 3 хвилини, увімкнувши гриль на 240°. Після цього прикрасити баклажани подрібненою свіжою м’ятою.

Смачного!

Нове

Популярне