Понеділок, 17 Червня, 2024

Нове

Оригінальна смачна страва з фаршу (прості продукти)

У цієї страви і вигляд гарний, і смак чудовий. Вона соковита, ароматна, а готую її із простих продуктів. І варіантів безліч. Просто міняю начинку та отримую страву з новим смаком. Основа – це фарш, який можна брати будь-який до смаку. Просто роблю човник і заповнюю начинкою. А пергамент робить страву яскравою та захищає фарш від пересихання. Це дуже смачно!

Інгредієнти:

  • 600 г м’ясного фаршу (свинячий)
  • 200 г печериць
  • 80 г напівтвердого сиру
  • 1 помідор (невеликий)
  • 1 цибуля (невелика)
  • 3 ст. л. панірувальних сухарів
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • за смаком мелений перець
  • за смаком сіль

Приготування:

У олії швидко обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і додаємо нарізані печериці. Гриби можна брати будь-які на смак. Готуємо близько 10 хвилин на середньому вогні, доки рідина не випарується. В кінці перчимо і солимо.

У миску викладаємо фарш і доповнюємо сухарями. Фарш у мене свинячий домашній і в ньому вже є подрібнена цибуля, спеції та сіль. Можна готувати з будь-якого фаршу. Якщо беремо куплений у магазині, то доповнюємо його цибулею, сіллю та спеціями до смаку.

За рахунок сухарів фарш виходить густий і з нього просто зробити вироби потрібної форми. Фарш ділимо на 3 частини, кожну частину беремо до рук і формуємо човники з бортиками. Викладаємо їх на листи пергаменту із силіконовим покриттям (розмір 24 х 30 см).

У поглиблення човників викладаємо обсмажені гриби (по 1/3 частини). Широкі сторони паперу підгинаємо до човників (робимо загини всередину), а по краях папір закручуємо.

Помідор нарізаємо на середні шматочки та розподіляємо на грибах.

Сир натираємо крупно і посипаємо ним зверху човники. Ось така краса виходить. Начинка може бути будь-якою. Мені ще подобаються такі човники з обсмаженими овочами (цибуля, морква, кабачки, баклажани).

Розміщуємо м’ясні човники з грибами на деку або у формі та готуємо у розігрітій духовці при 180 градусах 30-35 хвилин.

Фарш за цей час повністю приготується, сир розплавиться та зарум’яниться. Аромат у страви чудовий.

М’ясні човники в пергаменті одразу перекладаємо на тарілки та подаємо. Соковитий фарш, соковита грибна начинка та розплавлений сир зверху – це ситно та дуже смачно!

Смачного!!!



Нове


Популярне