Печериці можна приготувати по-різному, але для мене це найсмачніший рецепт приготування! Гриби з квасолею та часником готуються на сковороді (дуже просто – без метушні та клопоту). Така страва подобається всім! Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Печериці – 400 г
- Консервована квасоля – 250 г
- Цибуля – 1 штука
- Часник – 1 зубчик
- Оливкова олія – 1 столова ложка
- Петрушка – пучок
- Сіль та перець чорний мелений – на свій смак
Приготування:
Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на розігрітій сковорідці з олією (до золотистості).
Печериці нарізаємо і перекладаємо в сковорідку до цибулі.
Перемішуємо та обсмажуємо до золотистості. Солимо, перчимо і перемішуємо.
Перекладаємо гриби у глибоку тарілку. Додаємо консервовану квасолю, додаємо часник, пропущений через прес, оливкову олію і добре все перемішуємо.
Смачного!