Нове

Один із найсмачніших рецептів: гриби з квасолею та часником на сковороді

Печериці можна приготувати по-різному, але для мене це найсмачніший рецепт приготування! Гриби з квасолею та часником готуються на сковороді (дуже просто – без метушні та клопоту). Така страва подобається всім! Ділюсь рецептом з Вами.

Інгредієнти:

  • Печериці – 400 г
  • Консервована квасоля – 250 г
  • Цибуля – 1 штука
  • Часник – 1 зубчик
  • Оливкова олія – 1 столова ложка
  • Петрушка – пучок
  • Сіль та перець чорний мелений – на свій смак

Приготування:

Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на розігрітій сковорідці з олією (до золотистості).

Печериці нарізаємо і перекладаємо в сковорідку до цибулі.

Перемішуємо та обсмажуємо до золотистості. Солимо, перчимо і перемішуємо.

Перекладаємо гриби у глибоку тарілку. Додаємо консервовану квасолю, додаємо часник, пропущений через прес, оливкову олію і добре все перемішуємо.

Смачного!

Нове

Популярне