Цей рецепт запеченої броколі з часником стане чудовим доповненням до вашого раціону. Здорова, смачна та проста у виготовленні страва, яка точно збагатить ваш стіл корисними речовинами.
Інгредієнти:
- Броколі – 450 г
- Оливкова олія – 4 ст. л
- Рисовий оцет – 1 ст. л
- Часник – 6 зубчиків
- Сіль – 1 ч. л.
- Червоний перець – на смак
Приготування:
Розділіть броколі на квіткові відділення і наріжте на середні шматочки. Грубі стебла можна видалити. Збийте до загустіння оливкову олію, оцет, роздроблений часник, сіль і перець. Перемішайте суміш з броколі та перекладіть на пергамент, вистелений папером для випічки. Запікати капусту в духовці, розігрітій до 230 °C, протягом 12–15 хвилин. Подавайте холодним або гарячим.