Вівторок, 16 Липня, 2024

Нове

Ніжна та смачна смажена горбуша

Цей рецепт ніжної смаженої горбуші відмінно підійде для тих, хто цінує простоту та смак природних продуктів. Горбуша, замочена в молоці та обсмажена до золотистого кольору, стане смачною та ароматною стравою для сімейного обіду або вечері з друзями.

Інгредієнти:

  • Горбуша – 1 шт.
  • Молоко – 1 л
  • Сіль, перець – на смак
  • Сушений часник – 1 ч. л
  • Рослинна олія – 3 ст. л

Приготування:

Очищаємо рибу, видаліть голову, плавники та внутрішності. Промийте та обсушіть за допомогою кухонних рушників. Наріжте на стейки. Залийте горбушу молоком і залиште на 2 години, періодично помішуючи. Злийте молоко. Посоліть та поперчіть шматочки риби, посипте сушеним часником. На сковороді на середньому вогні розігрійте рослинну олію. Обсмажуйте горбушу до золотистого кольору, приблизно 5 хвилин з кожного боку.



Нове


Популярне