Цей рецепт ніжної смаженої горбуші відмінно підійде для тих, хто цінує простоту та смак природних продуктів. Горбуша, замочена в молоці та обсмажена до золотистого кольору, стане смачною та ароматною стравою для сімейного обіду або вечері з друзями.
Інгредієнти:
- Горбуша – 1 шт.
- Молоко – 1 л
- Сіль, перець – на смак
- Сушений часник – 1 ч. л
- Рослинна олія – 3 ст. л
Приготування:
Очищаємо рибу, видаліть голову, плавники та внутрішності. Промийте та обсушіть за допомогою кухонних рушників. Наріжте на стейки. Залийте горбушу молоком і залиште на 2 години, періодично помішуючи. Злийте молоко. Посоліть та поперчіть шматочки риби, посипте сушеним часником. На сковороді на середньому вогні розігрійте рослинну олію. Обсмажуйте горбушу до золотистого кольору, приблизно 5 хвилин з кожного боку.