Нове

Ніжна та смачна куряча ковбаса в духовці

Шукаєте новий спосіб приготування курячих страв? Рецепт курячої ковбаси в духовці – ідеальний варіант для тих, хто цінує смак і корисність в їжі. Ця страва не лише смачна, але і легко піддається готуванню. Дозвольте собі спробувати цей рецепт і ви отримаєте смачну та соковиту курячу ковбасу, яка точно стане однією з улюблених страв у вашому рецептурному арсеналі!

Інгредієнти:

  • Черева (натуральна оболонка) – 2,5 метри
  • Філе курячого стегна зі шкіркою – 1500 грамів
  • Часник – 4-5 зубчиків
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Приправа для курки – 1-2 чайні ложки
  • Вода – 150-200 мл

Приготування:

Натуральну оболонку замочіть у теплій воді на півгодини-годину. Потім промийте. Пропустіть через м’ясорубку шкіру та 200–300 грамів філе. Часник наріжте ножем або пропустіть через прес. Залишене філе наріжте невеликими шматочками довільної форми. Покладіть підготовлені інгредієнти в миску. Додайте сіль та приправу. Добре перемішайте. Встановіть на м’ясорубку насадку для ковбаси та наповніть оболонку курячим фаршем. Викладіть на змащений олією пергамент. Зробіть в оболонці проколи на відстані 1–1½ сантиметри. Залийте трохи теплої води. Запікайте приблизно 50 хвилин при 180 °С, а потім — ще 10 хвилин при 200–220 °С у режимі гриля.

Нове

Популярне