Зачаровані ароматом та смаком страв з родзинкою індійської кухні? Курка Каррі – це той рецепт, який додасть різноманіття вашому кулінарному досвіду та принесе екзотичні нотки на ваш стіл. З ніжним курячим філе та ароматними спеціями ця страва допоможе вам вирушити в подорож смаком, яким хочеться ділитися.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 450 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт
- Часник – 2-3 зубчики
- Каррі – 1 ч. л
- Коріандр – 1 ч. л
- Чорний перець – 1 ч. л
- Сіль – на смак
- Болгарський перець – 1 шт
- Зливки 20-30% – 250 мл
Приготування:
Нарізаємо болгарський перець соломкою, цибулю кубиками, часник скибочками, а куряче філе – тонкими смужками. Філе приправляємо Каррі, коріандром, перцем, трошки олії та перемішуємо. На суміші вершків і рослинної олії обсмажуємо цибулю до м’якості, додаємо часник, куряче філе, підрум’янюємо з усіх боків, солимо. Додаємо перець, тушкуємо 5 хвилин під кришкою. Заливаємо вершками, накриваємо кришкою і тушкуємо 12 хвилин. Посипаємо петрушкою, поєднуємо з відвареним рисом.