Четвер, 28 Березня, 2024

Нове

Неймовірно смачний морквяний бісквіт з шоколадною поливкою

Приголомшливий десерт з яскравим кольором, який нікого не залишить байдужим! Ніжний і красивий бісквіт, який так і манить, щоб його спробували! А шоколадна глазур чудово доповнює бісквіт і перетворює його у вишуканий десерт! Морква зовсім не відчувається ні за смаком, ні в текстурі тіста, а ароматом його насичує ваніль і цедра апельсина. Це дійсно дуже смачно!

Інгредієнти:

  • 300 г борошна
  • 300 г очищеної моркви
  • 4 яйця
  • 200 мл рослинної рафінованої олії
  • 170 г цукру
  • 10 г розпушувача
  • 10 г ванільного цукру
  • цедра одного апельсина

Глазур:

  • 100 г темного шоколаду
  • 200 мл молока
  • 15 г вершкового масла
  • 2 стол.л меду

Приготування:

  • В чашу блендера викласти моркву, влити рослинну олію і додати цукор. Все добре збити до однорідної концистенції.
  • Додати яйця і знову збити.
  • Перелити масу в чашу, додати ванільний цукор і цедру апельсина, перемішати.
  • До борошна висипати розпушувач, перемішати.
  • Об’єднати сухі інгредієнти з рідкими та змішати до однорідної маси без грудочок.
  • Дно форми застелити пергаментом.
  • Перекласти тісто і розрівняти. Випікати в добре розігрітій духовці при 180С близько 40-50 хвилин.

Поки бісквіт остигає, можна приготувати глазур

  • Змішати всі інгредієнти.
  • Поставити на вогонь і при постійному помішуванні довести до кипіння.
  • Варити глазур після закипання близько 5 хвилин.
  • Готовою глазур’ю покрити весь бісквіт.
  • Прикрасити за бажанням.
  • Готовому морквяному бісквіту дати повністю охолонути і можна подавати до столу.

Смачного!

Читайте також: ПЕЧИВО, БАНАНИ ТА СМЕТАНА – ВСЕ, ЩО ЗНАДОБИТЬСЯ ДЛЯ ДЕСЕРТУ ЗА 15 ХВИЛИН



Нове


Популярне