Мрієте про ніжну та ароматну страву, яка швидко готується і вражає смаком? Рецепт курячої печінки в вершковому соусі – це саме те, що вам потрібно! Ця смачна вечеря вразить вас своїм смаком і виглядом, і стане справжнім відкриттям для любителів ніжних та соковитих страв.
Інгредієнти:
- Куряча печінка – 500 грамів
- Борошно – 2 столові ложки
- Сіль – 1 чайна ложка
- Чорний перець – на смак
- Рослинна олія – 1 столова ложка
- Цибуля – 1 шт
- Вершки – 300 мл
- Каррі – 1/4 чайної ложки
- Вода – 100 мл
Приготування:
Курячу печінку промийте, підсушіть паперовими рушниками та розріжте кожний шматок на половинки або четвертинки. Викладіть печінку в миску з сумішшю борошна, солі та перцю. Обваляйте, щоб кожний шматок був покритий з усіх боків. У сковорідці розігрійте олію і протягом 6–7 хвилин підсмажте печінку на великому вогні. Постійно помішуйте. Цибулю наріжте напівкільцями або дрібніше. Додайте до печінки та готуйте ще 3–4 хвилини. Залийте до сковорідки вершками, посипте печінку з цибулею каррі та добре перемішайте. Долийте води. Накрийте сковорідку кришкою і тушкуйте на середньому вогні ще 10–15 хвилин.