Нове

Неймовірно смачна куряча печінка в вершковому соусі

Мрієте про ніжну та ароматну страву, яка швидко готується і вражає смаком? Рецепт курячої печінки в вершковому соусі – це саме те, що вам потрібно! Ця смачна вечеря вразить вас своїм смаком і виглядом, і стане справжнім відкриттям для любителів ніжних та соковитих страв.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка – 500 грамів
  • Борошно – 2 столові ложки
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Чорний перець – на смак
  • Рослинна олія – 1 столова ложка
  • Цибуля – 1 шт
  • Вершки – 300 мл
  • Каррі – 1/4 чайної ложки
  • Вода – 100 мл

Приготування:

Курячу печінку промийте, підсушіть паперовими рушниками та розріжте кожний шматок на половинки або четвертинки. Викладіть печінку в миску з сумішшю борошна, солі та перцю. Обваляйте, щоб кожний шматок був покритий з усіх боків. У сковорідці розігрійте олію і протягом 6–7 хвилин підсмажте печінку на великому вогні. Постійно помішуйте. Цибулю наріжте напівкільцями або дрібніше. Додайте до печінки та готуйте ще 3–4 хвилини. Залийте до сковорідки вершками, посипте печінку з цибулею каррі та добре перемішайте. Долийте води. Накрийте сковорідку кришкою і тушкуйте на середньому вогні ще 10–15 хвилин.

Нове

Популярне