Поспішаю сьогодні поділитися з Вами чарівним рецептом! Кабачки більше не смажу, так смачніше, швидше та корисніше. Вже всіх подруг навчила так готувати. Дуже рекомендую всім скуштувати!
Інгредієнти:
- Кабачки – 500 грамів
- Сіль – 1/2 чайної ложки
- Часник сухий – 1 чайна ложка
- Паприка копчена – 1 чайна ложка
- Рослинна олія – 2 столові ложки
- Сир – 80 грамів
- Кріп – пучок
- Майонез – 1 столова ложка
Приготування:
З кабачків очищаємо шкірку і нарізаємо кружальцями.
Перекладаємо у велику тарілку, додаємо сіль, сухий часник та копчену паприку. Вливаємо рослинну олію і добре все перемішуємо.
У глибоку чашку натираємо сир на великій тертці, подрібнюємо кріп і відправляємо в чашку сиру. Додаємо майонез і добре перемішуємо.
Деко застилаємо пергаментним папером і викладаємо підготовлені кільця кабачків. Відправляємо у розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на п’ятнадцять хвилин.
Потім зверху на кільця кабачків викладаємо підготовлену начинку. Забираємо знову у духовку на п’ять хвилин.
Смачного!