Нове

«Не смажте більше кабачки – цей трюк підкорив сотні господинь»: просто, швидко і дуже смачно

Поспішаю сьогодні поділитися з Вами чарівним рецептом! Кабачки більше не смажу, так смачніше, швидше та корисніше. Вже всіх подруг навчила так готувати. Дуже рекомендую всім скуштувати!

Інгредієнти:

  • Кабачки – 500 грамів
  • Сіль – 1/2 чайної ложки
  • Часник сухий – 1 чайна ложка
  • Паприка копчена – 1 чайна ложка
  • Рослинна олія – 2 столові ложки
  • Сир – 80 грамів
  • Кріп – пучок
  • Майонез – 1 столова ложка

Приготування:

З кабачків очищаємо шкірку і нарізаємо кружальцями.

Перекладаємо у велику тарілку, додаємо сіль, сухий часник та копчену паприку. Вливаємо рослинну олію і добре все перемішуємо.

У глибоку чашку натираємо сир на великій тертці, подрібнюємо кріп і відправляємо в чашку сиру. Додаємо майонез і добре перемішуємо.

Деко застилаємо пергаментним папером і викладаємо підготовлені кільця кабачків. Відправляємо у розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на п’ятнадцять хвилин.

Потім зверху на кільця кабачків викладаємо підготовлену начинку. Забираємо знову у духовку на п’ять хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне