Сьогодні ділюся з Вами черговим рецептом не дорогого пирога! М’який, повітряний та дуже смачний. Випічка з джемом готується дуже легко та швидко. Якщо ще не куштували – дуже рекомендую!
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 2 штуки
- Цукровий пісок – 120 г
- Сіль – щіпка
- Молоко – 100 мілілітрів
- Рослинна олія – 80 мілілітрів
- Борошно пшеничне – 200 г
- Розпушувач – 1 чайна ложка
- Варення (джем) – 300 г
Приготування:
У миску до яєць додаємо цукор, сіль і збиваємо міксером. Вливаємо молоко, олію і ще раз змішуємо міксером.
Борошно змішуємо з розпушувачем і просіюємо в яєчну суміш. Добре перемішуємо лопаткою.
Форму 25х20 см застилаємо пергаментом і змащуємо олією. Наливаємо половину тіста. Випікаємо 10 хвилин|, при температурі 180 градусів.
Зверху викладаємо варення і поливаємо тістом, що залишилося. Випікаємо 30 хвилин, при 180 градусах.
Смачного!