Якщо Ви любите домашні десерти без випічки, то ця смакота припаде Вам до смаку! Ніжні шоколадні ласощі з недорогих продуктів. Спробувавши раз – хочеться постійно! Ділюсь покроковим рецептом.
Подобається як дорослим, так і дітям! Хоч на свято, хоч просто до чаю.
Інгредієнти:
- Молоко – 200 мілілітрів
- Цукор – 80 г
- Какао – 50 г
- Вершкове масло – 120 г
- Печиво – 350-400 г
- Білий шоколад, сухофрукти чи горіхи – для прикраси (за бажанням)
Приготування:
У сотейник до молока всипаємо цукровий пісок, какао, розмішуємо, доводимо до кипіння і варимо одну хвилину. Кладемо вершкове масло і розмішуємо.
У миску кришимо печиво.
Заливаємо шоколадною сумішшю, добре розмішуємо та перекладаємо у форму діаметром 16 сантиметрів. Охолоджуємо протягом двох годин.
За бажанням прикрашаємо розтопленим білим шоколадом, горіхами чи сухофруктами.
Пальчики оближеш! Готуйте з любов’ю, і у Вас обов’язково все вийде.