Нове

Мінімум інгредієнтів, максимум смаку: листковий салат який захочеться приготувати знову

Безпрограшний варіант на будь-яке свято. Мінімум інгредієнтів, а смак не передати словами, вкотре переконуюсь, що простіше, то смачніше.

Інгредієнти:

  • Картопля -3 шт.
  • Помідори -3-4 шт.
  • Ковбаса -150 г
  • Сир -100 г
  • Часник-1-2 зуб.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

Для початку посмажимо картоплю. 3 середні картоплини натріть на тертці для корейської моркви. Картоплю добре промиваємо до прозорої води у 2-3 водах. Обсушити за допомогою паперових рушників.

На сковороду наливаємо олію, у висоту приблизно 5-10 мм, обсмажуємо невеликими порціями. Знімаємо на паперовий рушник.

Ковбасу 150 г наріжемо соломкою.

100 г сиру натремо на великій тертці. 3 великі помідорки наріжемо чверть кільцями.

Збираємо салат, я пропоную скористатися кільцем від роз’ємної форми, діаметр 18 см.
1 шаром помідори, 2 ст.л. майонезу змішаємо з 1 зубчиком часнику пропущеним через прес і змащуємо помідори.

2 шаром кладемо ковбасу, робимо сіточку з майонезу.
3 шаром тертий сир, робимо сіточку з майонезу.

Картоплю посолимо і кладемо 4 шаром.

Знімаємо кільце. Дамо салату просочитися і можна подавати до столу.

Смачного!

Нове

Популярне