Безпрограшний варіант на будь-яке свято. Мінімум інгредієнтів, а смак не передати словами, вкотре переконуюсь, що простіше, то смачніше.
Інгредієнти:
- Картопля -3 шт.
- Помідори -3-4 шт.
- Ковбаса -150 г
- Сир -100 г
- Часник-1-2 зуб.
- Майонез – за смаком
- Сіль за смаком
Приготування:
Для початку посмажимо картоплю. 3 середні картоплини натріть на тертці для корейської моркви. Картоплю добре промиваємо до прозорої води у 2-3 водах. Обсушити за допомогою паперових рушників.
На сковороду наливаємо олію, у висоту приблизно 5-10 мм, обсмажуємо невеликими порціями. Знімаємо на паперовий рушник.
Ковбасу 150 г наріжемо соломкою.
100 г сиру натремо на великій тертці. 3 великі помідорки наріжемо чверть кільцями.
Збираємо салат, я пропоную скористатися кільцем від роз’ємної форми, діаметр 18 см.
1 шаром помідори, 2 ст.л. майонезу змішаємо з 1 зубчиком часнику пропущеним через прес і змащуємо помідори.
2 шаром кладемо ковбасу, робимо сіточку з майонезу.
3 шаром тертий сир, робимо сіточку з майонезу.
Картоплю посолимо і кладемо 4 шаром.
Знімаємо кільце. Дамо салату просочитися і можна подавати до столу.
Смачного!