Сьогодні ділюся з Вами рецептом маринованих печериць. Таку закуску приготувати дуже легко і швидко, а смак просто приголомшливий!
Інгредієнти:
- Гострий перець – 1 штука
- Часник – 2 зубчики
- Олія оливкова – 4 столові ложки
- Оцет (6-9%) – 3 столові ложки
- Мед – 1 столова ложка
- Сіль – 1 чайна ложка
- Чорний перець – на свій смак
- Сушені трави (я використала базилік)
- Гриби – 400 г
- Петрушка – пучок
Приготування:
З гострого перцю вичищаємо начинку і нарізаємо півкільцями. Перекладаємо в сотейник невеликого розміру.
Часник дрібненько нарізаємо та перекладаємо в сотейник до перцю. Вливаємо оливкову олію, оцет 6-9%. Додаємо мед, сіль, чорний перець та сушені трави. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, постійно перемішуючи.
На сковороду наливаємо олію і викладаємо печериці. Обсмажуємо близько семи хвилин (постійно перемішуючи).
Перекладаємо гриби в невелику миску та вливаємо підготовлений маринад, добре перемішуємо.
Посипаємо подрібненою петрушкою та знову перемішуємо. Залишаємо «постояти» на одну годину.
Смачного!