Нове

Мариновані печериці: швидка та смачна закуска, яку легко приготувати

Сьогодні ділюся з Вами рецептом маринованих печериць. Таку закуску приготувати дуже легко і швидко, а смак просто приголомшливий!

Інгредієнти:

  • Гострий перець – 1 штука
  • Часник – 2 зубчики
  • Олія оливкова – 4 столові ложки
  • Оцет (6-9%) – 3 столові ложки
  • Мед – 1 столова ложка
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Чорний перець – на свій смак
  • Сушені трави (я використала базилік)
  • Гриби – 400 г
  • Петрушка – пучок

Приготування:

З гострого перцю вичищаємо начинку і нарізаємо півкільцями. Перекладаємо в сотейник невеликого розміру.

Часник дрібненько нарізаємо та перекладаємо в сотейник до перцю. Вливаємо оливкову олію, оцет 6-9%. Додаємо мед, сіль, чорний перець та сушені трави. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, постійно перемішуючи.

На сковороду наливаємо олію і викладаємо печериці. Обсмажуємо близько семи хвилин (постійно перемішуючи).

Перекладаємо гриби в невелику миску та вливаємо підготовлений маринад, добре перемішуємо.

Посипаємо подрібненою петрушкою та знову перемішуємо. Залишаємо «постояти» на одну годину.

Смачного!

Нове

Популярне