Нове

Маринована цибуля без оцту і лимонного соку. До м’яса та риби

Дуже простий і швидкий спосіб маринування цибулі. Додаю в цибулю ще кінзу, петрушку і / або кріп і виходить чудове доповнення до шашлику, запеченого або смаженого м’яса та риби. Ніякого оцту або лимонного соку не знадобляться.

Інгредієнти:

  • 2 шт. ріпчаста цибуля (середня)
  • 2 ч.л. сумах
  • 1 щіпка цукру

Приготування:

  • Для приготування беру червону цибулю, можна замінити на звичайну. Нарізаємо її тонкими півкільцями або пір’ям, як у мене.
  • Додаємо сумах і цукор.
  • Добре перемішуємо, трохи тиснемо цибулю пальцями. Ми залишаємо на столі на 10-15 хвилин. Поки настоюється цибулю, нарізаємо будь-яку зелень. Дуже добре підходить петрушка, кріп і кінза (у мене кінза).
  • Цибулю перемішуємо з зеленню і відразу подаємо на стіл. Спеція сумах – це подрібнені кислі ягоди чагарнику сумах. Вони чудово маринують цибулю і роблять її дуже смачною.

Смачного!!!

Також читайте: СМАЧНИЙ САЛАТ З ГРИБАМИ ЗА 10 ХВИЛИН

Нове

Популярне