Дуже простий і швидкий спосіб маринування цибулі. Додаю в цибулю ще кінзу, петрушку і / або кріп і виходить чудове доповнення до шашлику, запеченого або смаженого м’яса та риби. Ніякого оцту або лимонного соку не знадобляться.
Інгредієнти:
- 2 шт. ріпчаста цибуля (середня)
- 2 ч.л. сумах
- 1 щіпка цукру
Приготування:
- Для приготування беру червону цибулю, можна замінити на звичайну. Нарізаємо її тонкими півкільцями або пір’ям, як у мене.
- Додаємо сумах і цукор.
- Добре перемішуємо, трохи тиснемо цибулю пальцями. Ми залишаємо на столі на 10-15 хвилин. Поки настоюється цибулю, нарізаємо будь-яку зелень. Дуже добре підходить петрушка, кріп і кінза (у мене кінза).
- Цибулю перемішуємо з зеленню і відразу подаємо на стіл. Спеція сумах – це подрібнені кислі ягоди чагарнику сумах. Вони чудово маринують цибулю і роблять її дуже смачною.
Смачного!!!
Також читайте: СМАЧНИЙ САЛАТ З ГРИБАМИ ЗА 10 ХВИЛИН