Цей рецепт малинового блонді з шоколадом – це справжня симфонія смаку та аромату, яка додасть радості та насолоди вашому дню. Ідеально поєднуючи ніжність тіста з кислинкою малини та насиченим смаком шоколаду, ці блонді стануть справжньою окрасою вашого столу.
Приготування:
- Вершкове масло – 150 г
- Цукор – 220 г
- Яйця – 2 шт
- Пшеничне борошно – 150 г
- Ванільний цукор – щіпка
- Сіль – 1/4 ч. л
- Гіркий шоколад – 70 г
- Малина – 150 г
Приготування:
Розтоплюємо вершкове масло і залишаємо остуджуватися протягом 10 хвилин. З’єднуємо його з цукром і яйцем, перемішуючи до однорідного стану. Поступово додаємо просіяне з сіллю, ваніліном борошно і мішайте тісто. Додаємо дрібно нарізаний шоколад (у нас – термостійкі шоколадні краплі) та перемішуємо. Розподіляємо тісто в форму, вистелену пергаментом, і розрівнюємо його. Зверху розкладаємо малину. Печемо в розігріту до 170 градусів духовку, доки верх не затвердіє та не стане золотистим, приблизно 30 хвилин. Готовий десерт обережно виймаємо з форми й охолоджуємо. Нарізаємо на порційні шматочки.