Цей рецепт лінивої шакшуки – справжнє відкриття для тих, хто цінує смачну та швидку кулінарію. Ця страва поєднує в собі ароматність лукового підсмажування, свіжість помідорів та покривальний смак яєць. Легкість приготування та чудовий смак роблять цей рецепт ідеальним вибором для ранкового сніданку або швидкого ланчу.
Інгредієнти:
- Ріпчаста цибуля – 1 шт
- Перець – 1 шт
- Помідори – 5 шт
- Яйце – 3 шт
- Петрушка – на смак
- Оливкова олія – 20 мл
- Сіль, перець – на смак
Приготування:
Обсмажте дрібно нарізану цибулю на оливковій олії до золотистого кольору. Далі додайте порізаний перець, смажте ще пару хвилин і додайте порізані помідори чері. Посоліть, поперчіть і смажте 3-4 хвилини все разом. Зробіть невеличкі ямки й вилийте туди яйця так, щоб залишити жовток цілим. Смажте до тих пір, поки білок не стане готовим (3-4 хвилини). Посипте зеленню.