Салат виходить дуже свіжим і легким, що не обтяжує шлунок, тут немає м’ясних продуктів, зате багато зелені. Всі компоненти нарізаються у вигляді невеликих брусків, які змішуються між собою і заправляються самостійно приготованим часниковим соусом на сметанній основі.
Інгредієнти:
Яйця – 3 шт.
Огірок свіжий – 250 г.
Кукурудза консервована – 150 г.
Сир твердий – 100 г.
Сметана (майонез) – 140 г.
Часник – 3-4 зубчика
Листя салату – 50 г.
Цибуля зелена – 50 г.
Кріп – 20 г
Сіль і перець – за смаком
Приготування:
- Підготуйте необхідні продукти за списком. Овочі та зелень ретельно вимийте, висушіть.
- Огірки наріжте брусочками, і покладіть в салатник.
- Твердий сир наріжте так само, додайте до огірків.
- Яйця заздалегідь відваріть «круто». Час варіння становить – 8-10 хвилин з моменту бурління води. Яйця охолодіть, очистіть, наріжте великою соломкою, також киньте в ємність.
- Зелену цибулю наріжте кільцями, додайте в салат.
- Консервовану кукурудзу з банки пересипте в друшляк, щоб стік маринад, потім перекладіть до основного складу.
- Окремо приготуйте заправку. Кріп дрібно наріжте, з’єднайте зі сметаною (майонезом). Зубчики часнику очистіть, пропустіть через прес, додайте в соус, ретельно перемішайте.
- Отриманим соусом заправте салат.
- Суміш приправте сіллю і меленим перцем, ретельно перемішайте.
Смачного!
Також читайте: САЛАТ “ГРИБНА ПОЛЯНА” СЕРЙОЗНИЙ КОНКУРЕНТ ОЛІВ’Є