Нове

Легкий і свіжий салат, з часниковою заправкою

Салат виходить дуже свіжим і легким, що не обтяжує шлунок, тут немає м’ясних продуктів, зате багато зелені. Всі компоненти нарізаються у вигляді невеликих брусків, які змішуються між собою і заправляються самостійно приготованим часниковим соусом на сметанній основі.

Інгредієнти:

Яйця – 3 шт.
Огірок свіжий – 250 г.
Кукурудза консервована – 150 г.
Сир твердий – 100 г.
Сметана (майонез) – 140 г.
Часник – 3-4 зубчика
Листя салату – 50 г.
Цибуля зелена – 50 г.
Кріп – 20 г
Сіль і перець – за смаком

Приготування:

  • Підготуйте необхідні продукти за списком. Овочі та зелень ретельно вимийте, висушіть.
  • Огірки наріжте брусочками, і покладіть в салатник.
  • Твердий сир наріжте так само, додайте до огірків.
  • Яйця заздалегідь відваріть «круто». Час варіння становить – 8-10 хвилин з моменту бурління води. Яйця охолодіть, очистіть, наріжте великою соломкою, також киньте в ємність.
  • Зелену цибулю наріжте кільцями, додайте в салат.
  • Консервовану кукурудзу з банки пересипте в друшляк, щоб стік маринад, потім перекладіть до основного складу.
  • Окремо приготуйте заправку. Кріп дрібно наріжте, з’єднайте зі сметаною (майонезом). Зубчики часнику очистіть, пропустіть через прес, додайте в соус, ретельно перемішайте.
  • Отриманим соусом заправте салат.
  • Суміш приправте сіллю і меленим перцем, ретельно перемішайте.

Смачного!

Також читайте: САЛАТ “ГРИБНА ПОЛЯНА” СЕРЙОЗНИЙ КОНКУРЕНТ ОЛІВ’Є

Нове

Популярне