Вівторок, 28 Вересня, 2021

Нове

Курячі крильця Баффало в сирному соусі

Пропонуємо простий рецепт крилець Баффало в духовці. Завдяки запіканню в духовці м’ясо в паніровці виходить зовсім не жирним, що є безсумнівним плюсом. Для панірування використовуємо борошно і різні спеції, які роблять крила пікантними, ароматними, з насиченим кольором. Хрусткі рум’яні крильця після запікання доповнюємо смачним соусом на основі сиру і вершкового масла.

Інгредієнти:

  • Курячі крильця – 1 кг
  • Борошно – 3 ст.л.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Петрушка сушена – 1 ч.л.
  • Часник сушений – ½ ч.л.
  • Паприка солодка – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 ч.л.

Для соусу:

  • Сік лимона – 1-2 ст.л.
  • Сіль – 1 / 3 ч.л.
  • Часник – 3-4 зубчика
  • Сир – 30-40 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Зелень петрушки – за смаком

Приготування:

Курячі крила обполосніть, висушіть, розріжте на 3 частини. Третю тонку кінцівку приберіть, вона не знадобиться.

Окремо приготуйте панірування. У глибоку ємність всипте борошно і спеції – мелений червоний перець, сушену петрушку, мелений часник, сіль і перець. Обов’язково додайте розпушувач.

Суміш ретельно перемішайте, в неї опустіть м’ясо, ще раз перемішайте, щоб панірування огорнуло кожен шматок.

Крила в паніруванні викладіть на деко на відстані один від одного.

Запікайте м’ясо при температурі 200 градусів наступні 30 хвилин. В процесі крила один раз переверніть, щоб обидві сторони підрум’янились однаково.

Паралельно приготуйте сирний соус. Вершкове масло розтопіть до рідкого стану, додайте сир, подрібнений на тертці і нашатковану зелень. Зубчики часнику пропустіть через прес, додайте в соус.

Суміш приправте спеціями за смаком, додайте сік лимона, ретельно перемішайте.

Готові крила перекладіть в глибоку тарілку.

Зверху полийте їх соусом, перемішайте.

Перекладіть блюдо в тарілку, подайте на стіл.

Смачного!



Нове


Не пропусти