Картопляні гнізда – це не лише вишукана страва, але й можливість здивувати та порадувати близьких чарівним смаком та ароматом. Насолоджуйтеся кулінарним процесом та насиченим смаком цієї неперевершеної страви!
Інгредієнти:
- Картопля – 500 г
- Яйце – 1 шт
- Паніровані сухарі – 1 ст. л
- Фарш – 400 г
- Сир – 100 г
- Цибуля – 1 шт
- Томатна паста – 1 ст. л
- Помідор – 1 шт.
- Спеції – на смак
Приготування:
Очищену картоплю варимо, робимо пюре (не рідке) та охолоджуємо. До охолодженого пюре додаємо яйце, перемішуємо. На папір для випічки насипаємо паніровані сухарі, використовуючи кондитерський мішок із насадкою, витискаємо невеличкі гнізда, відправляємо в духовку на 7-10 хвилин при 180 градусах. Смажимо цибулю, додаємо фарш, томатну пасту, спеції та помідор, тушкуємо до готовності. Наповнюємо гнізда фаршем, посипаємо сиром і відправляємо в духовку ще на 15 хвилин при 180 градусах.