Четвер, 30 Травня, 2024

Нове

Картопляне рагу з ковбасою

Це не просто страва – це шедевр смаку та комфорту. Картопляне рагу з ковбасою – це ідеальне поєднання ситності, аромату та простоти приготування. Ця страва не лише наситить вас енергією, але й подарує неповторний смаковий досвід.

Інгредієнти:

  • Картопля – 500 г
  • Ковбаса – 200 г
  • Морква – 1 шт
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт
  • Часник – 1 зубчик
  • Рослинна олія – 50 мл
  • Лавровий лист – 2 шт
  • Мускатний горіх – на смак
  • Сіль – на смак
  • Курячий бульйон – 800 мл

Приготування:

Очищуємо картоплю та нарізаємо її на середні кубики. Нарізаємо ковбасу, моркву та цибулю. Розігріваємо олію на сковороді, додаємо цибулю з морквою та смажимо до золотистого кольору. Додаємо ковбасу, лавровий лист і мускатний горіх. Смажимо все разом 2-3 хвилини. Перекладаємо підсмажене в глибоку каструлю, додаємо картоплю та киплячий бульйон. Зменшуємо вогонь і готуємо 15 хвилин. Додаємо роздавлені ножем зубчики часнику, сіль і через 4 хвилини вимикаємо. Страву настоюємо 20 хвилин під кришкою. При подачі прикрашаємо тарілку петрушкою.



Нове


Популярне