Середа, 24 Квітня, 2024

Нове

Кабачки з фаршем цікавим способом

І фарш, і кабачки у цієї страви виходять ніжними, соковитими та дуже смачними. А вся річ у цікавій підготовці кабачків. За рахунок такої підготовки страва готується швидко. Подаю його як закуску в гарячому чи охолодженому вигляді та як основну гарячу страву. Це дуже соковито та смачно.

Інгредієнти:

  • 300 г м’ясного фаршу
  • 1 кабачок (750 г)
  • 90 г напівтвердого сиру
  • 1/2 шт. цибулі (середня)
  • 4-5 ст. л. борошна
  • 2-3 ст. л. рослинної олії
  • за смаком мелений перець
  • за смаком сіль

Приготування:

Кабачки для приготування можна купувати будь-якого розміру. У мене один великий. За допомогою овочечистки видаляємо шкірку і нарізаємо на кружечки завтовшки близько 2 см (у мене вийшло 11 шт.).

У кружечків вирізаємо серцевину ножем або кондитерським кільцем.

Будь-який м’ясний фарш (у мене свинячий) доповнюємо сіллю та перцем. Цибулю та залишки кабачків натираємо на великій тертці. Кабачки трохи віджимаємо та відправляємо до фаршу. Добре перемішуємо.

Кільця з кабачків заповнюємо фаршем.

Обвалюємо в борошні і обсмажуємо в олії на сильному вогні з 2 сторін (за часом йде не більше 10 хвилин). Буде 2 партії. Кабачки стануть трохи м’якими, соки фаршу запечатаються усередині.

Обсмажені кабачки з фаршем перекладаємо на деко (у мене 2 невеликі), посипаємо зверху натертим сиром і запікаємо в розігрітій духовці при 200 градусах 10 хвилин.

Сир розплавиться і трохи зарум’яниться. Кабачок став трохи м’яким на сковороді, а після духовки він виходить дуже ніжним та соковитим. Фарш повністю готовий, він теж соковитий та ніжний. Аромат та смак у страви чудові. Подаємо фаршировані кабачки як основне блюдо або як закуску.

Смачного!!!



Нове


Популярне