Середа, 22 Травня, 2024

Нове

Готуйте одразу дві порції. Сирні палички та соус

Апетитні сирні палички і смородиновий соус – безпрограшний спосіб ситно і смачно нагодувати всю сім’ю або гостей. Соус, до речі універсальний і відмінно підійде до м’яса і до птиці.

Приготуйте та зацініть самі це незабутнє поєднання смаків ягідного соусу та сиру.

Інгредієнти:

  • Сир – 300 г
  • Яйце – 1 шт
  • Борошно (для панірування)
  • Гречані пластівці
  • Ягоди заморожені (смородина) – 250 г
  • Імбир – 5 г
  • Цукор – 3 ч. ложки
  • Часник – 1/4 зубчика
  • Винний оцет – 0.5 ст. ложки
  • Соєвий соус
  • Перець – 8 горошин
  • Кінза – пару гілочок

Приготування:

У сотейник відправляємо заморожену смородину, імбир та три чайні ложки цукру. Додаємо четвертинку зубчика часнику, перець, наливаємо, оцет, соєвий соус і до смаку солимо. Перемішуємо та доводимо до кипіння. Кип’ятимо буквально пару хвилин, додаємо дрібно нарізану кінзу і знімаємо сотейник з вогню. Все пробиваємо блендером і пропускаємо через ситечко. У миску розбиваємо яйце і ретельно перемішуємо. Великими шматочками нарізаємо сир. Кожен шматочок обвалюємо в борошні, далі занурюємо в яєчний кляр і відправляємо в миску з гречаними пластівцями.

Сир обсмажуємо у великій кількості рослинної олії до рум’яної скоринки. Готові сирні палички викладаємо на паперовий рушник, щоб позбавитися зайвого жиру і подаємо до столу зі смородиновим соусом.



Нове


Популярне