Четвер, 11 Липня, 2024

Нове

Гарнір з кабачка та моркви за 9 хвилин: дуже соковитий та смачний

Цей гарнір готується всього 9 хвилин, а виходить соковитий, неймовірно ароматний та смачний. Прекрасно підходить до м’ясних чи рибних других страв. Потрібно мінімум продуктів та часу на приготування. Ще ці овочі подаю як закуску або використовую для приготування випічки.

Інгредієнти:

  • 250 г кабачка
  • 200 г моркви
  • 2 зубчики часнику
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • за смаком спеції та трави
  • за смаком сіль

Приготування:

Моркву натираємо тонкою соломкою та викладаємо в гарячу олію у сковороду.

Готуємо моркву на сильному вогні, постійно помішуючи, 3 хвилини. Кришкою сковороду не накриваємо.

Кабачок, як і моркву, натираємо тонкою соломкою та викладаємо у сковороду.

Постійно помішуючи, готуємо 5 хвилин. За цей час овочі стануть трохи м’якими, збережуть легку хрусткість. Це те, що потрібно.

Поливаємо моркву з кабачком лимонним соком, додаємо дрібно нарізаний часник, посипаємо сіллю, улюбленими спеціями та травами (у мене мелений чорний перець, 1 щіпка сушеного базиліку та 1 щіпка орегано).

Обсмажуємо ще 1 хвилину та овочевий гарнір готовий. Він дуже ароматний із чудовим смаком.

Готовий овочевий гарнір перекладаємо на тарілки, додаємо основну страву і одразу подаємо на стіл. Соковиті овочі з легкою кислинкою і чудовим смаком від трав і часнику – це дуже смачно.

Смачного!!!



Нове


Популярне