Цей рецепт надає скумбрії новий рівень аромату та смаку. Запечене філе з часником та паприкою призведе до вибуху смакових відчуттів. Використання копченої паприки додасть ще більше глибини смаку, а додавання трішки молотого червоного перцю зробить рибу трошки гострішою.
Інгредієнти:
- Філе скумбрії – 2 шт
- Часник – 2 зубчики
- Молота паприка – 1/2 ч. л
- Оливкова олія – 2 ст. л
- Сіль – 2 щіпки
Приготування:
У мисці змішуємо оливкову олію, сіль, молоту паприку та дрібно нарізаний часник. Миємо та підсушуємо філе скумбрії, видаляємо кісточки. Форму для запікання викладаємо фольгою. Кладемо філе та поливаємо маринадом. Якщо є час, можна накрити рибу плівкою і залишити маринуватися пів години. Якщо часу немає, форму можна відразу відправити в духову шафу, запікати рибу при 180 градусах протягом 20 хвилин. Подаємо страву можна одразу з духовки, прикрасивши її свіжою зеленню, салатним міксом та овочами.