Нове

Філе скумбрії з часником та паприкою

Цей рецепт надає скумбрії новий рівень аромату та смаку. Запечене філе з часником та паприкою призведе до вибуху смакових відчуттів. Використання копченої паприки додасть ще більше глибини смаку, а додавання трішки молотого червоного перцю зробить рибу трошки гострішою.

Інгредієнти:

  • Філе скумбрії – 2 шт
  • Часник – 2 зубчики
  • Молота паприка – 1/2 ч. л
  • Оливкова олія – 2 ст. л
  • Сіль – 2 щіпки

Приготування:

У мисці змішуємо оливкову олію, сіль, молоту паприку та дрібно нарізаний часник. Миємо та підсушуємо філе скумбрії, видаляємо кісточки. Форму для запікання викладаємо фольгою. Кладемо філе та поливаємо маринадом. Якщо є час, можна накрити рибу плівкою і залишити маринуватися пів години. Якщо часу немає, форму можна відразу відправити в духову шафу, запікати рибу при 180 градусах протягом 20 хвилин. Подаємо страву можна одразу з духовки, прикрасивши її свіжою зеленню, салатним міксом та овочами.

Нове

Популярне