Нове

«Cацебелі» із слив. Кращого соусу до м’яса годі придумати!

Ви не робите заготовки на зиму? Значить, Ви не пробували цей чудовий соус зі слив.

Складові:

  • 2 кг слив
  • 2-3 головки часнику
  • 2-3 шт гострого перцю
  • 20 грам порошку каррі
  • 1 ст.л. солі
  • 8 ст.л. цукру
  • 2-3 ч.л. меленого перцю
  • 0,5 ч.л. меленої кориці (за бажанням)

Приготування:

Сливи очищаємо від кісточок. Чистимо часник і перець.

Все пропускаємо через м’ясорубку.

Солимо, додаємо цукор і спеції.

Довести до кипіння і варити 30 хвилин.

Розкладаємо в стерильні банки і закриваємо. Зберігаємо в прохолодному місці.

Смачного!

Також читайте: СОУС “МАРИНАРА” НА ЗИМУ

Джерелоscribo

Нове

Популярне